OБAВEШTEЊE

Приступ Facebook стрaницама Студeнтскoг пaрлaмeнтa и Спoртскe aсoциjaциje БПШ oмoгућeн сa звaничнoг Web сajтa БПШ, www.bbs.edu.rs
Лeгитимни прeдсeдник Студeнтскoг пaрлaмeнтa БПШ je Верица Димитријевић.

Свaкo другo прeдстaвљaњe у имe БПШ je лaжнo и нeлeгитимнo и представља кривично дело.

БПШ је образовна институција која пратећи домаће и светске трендове из мултидисциплинарних научних области информатичког и економског усмерења, промовише концепт примењених студија, изграђујући управо оне вештине и способности код студената које захтева савремено друштво.


Унапредивши наставне програме прилагођава их интердисциплинарним програмима за нове професије створене у актуелној технолошкој ери.


Школа има 4 амфитеатра, 20 слушаоница, 9 студентских Интернет учионица, фискултурну салу, климатизовану и удобну библиотеку и читаоницу са 120 места, a простире се на преко 12.000 м2. Четири стотине рачунара стоји на располагњу у сваком тренутку свим студентима и запосленима. Најновији и најактуелнији рачунарски софтвер имплементиран је у процес наставе. Београдска пословна школа ВШСС омогућава да сваки студент у току реализације практичног дела наставе самостално користи рачунар.


Континуитет у раду, педесетогодишње искуство, осавремењени наставни програми, изузетни услови студирања и техничке могућности, чине БПШ данас најатрактивнијом и највећом школом не само у Србији, већ и на Балкану.


Смештена у престоници Србије, у прелепом граду који лежи на ушћу двеју река, привлачи студенте из свих крајева наше земље.

Пратите нас на:      Facebook Linkedin Twitter